• Start

Våra kurser

Vi på Skegrie Hundägarskola vill hjälpa dig med målet att ha en hund som fungerar och som du har god kontakt med under vardagens alla störningar. Vår filosofi är att inga hundar kan tränas på annat sätt än med mycket kärlek, motivation, beröm och förtroende men också med tydliga ramar och med en tydlig broms.

Vi håller kurserna på södra Torvängsvägen 18 i Skegrie, mellan Trelleborg och Vellinge, med närhet till Höllviken och Skanör med Falsterbo. Vi använder oss av samma plan och samma lokaler som tidigare, och håller givetvis kurserna i samma anda.

Grundkurs

På en grundkurs hos oss blandar vi olika åldrar på hundarna, hundar med invanda problembeteende, och löptikar. På det sättet skapas en så bred bild som möjligt av en vardaglig situation. Här lägger vi grunden till en fin kontakt, och väl fungerande kommunikation med hunden. Allt eftersom försöker vi tillsätta ytterligare störningar, detta med målet att du ska få redskap att arbeta med hunden. 

En grundkurs är 8 gånger.

Anmäl dig till grundkursen →


Repetitionskurs

Passar dig som varit hos oss tidigare. På en repetitionskurs får du arbeta vidare med framförallt kontakten/kommunikationen i störningsmiljö.

Kursen är på fyra tillfällen.

Anmäl dig till repetitionskursen →


Fortsättningskurs

För dig som genomfört grundkurs hos oss erbjuder vi fortsättningskursen. Vi arbetar med hunden lös och lägger till störningen, lek med andra hundar. Tempot är högt och ställer höga krav på dig som förare.

Kursen är på 4 tillfällen.

Anmäl dig till fortsättningskursen  →


Privatlektioner

Vi erbjuder privatlektioner hos oss i Skegrie, och även i annan miljö utifrån dina behov. Det kan bero på olika faktorer att man inte vill träna i grupp och då kan privatlektioner vara en lösning, men det kan även röra sig om en specifik situation, eller mål man vill uppnå.

Du är välkommen med dina frågor/funderingar →


 

Kursinformation

Plats: Södra Torvängsvägen 18 i Skegrie.

Anmäl dig →

Hitta hit →

Skegrie Hundägarskola

E-post:

Louise Fridh: 0702-405 319

Michael Håkansson: 0708-700 997

Innehar F-skatt
Bankgiro: 5081-7865

Besök vår Facebook-sida

© Skegrie Hundägarskola 2022